Järngatan 9, 234 35 Lomma
040-41 14 15

Om oss

ABBA turnerade fortfarande och spelade in skivor, Björn Skifs ställde upp i Melodifestivalen med “Det blir alltid värre framåt natten”, Grease hade prOm oss - En frukt och grönt leverantör - RCD Food Serviceemiär och Donald Anderson startade upp RCD Food Service AB. Året var 1978 och Donald såg behovet av färdigskalad potatis. Under många år framåt bedrev man egen skalning av potatis, men med åren har man gått över till att vara en frukt och grönt leverantör med fullsortiment.

Syskonen Edvard och Michele Anderson som drivit RCD sedan deras far Donald klev åt sidan, valde nyligen att sälja RCD.

Edvard och Michele har gjort ett fantastiskt arbete och finns fortfarande kvar i organisationen på konsultbasis. Kvar i organisationen finns också all den gamla personalen med sin mångåriga kompetens.

RCD fortsätter satsa på eko och närodlat

Robert och Madeleine Hornbeck fick möjligheten att fortsätta det arbete som Donald, Edvard och Michele inlett. Robert och Madeleine driver sedan cirka 15 år Sommarboden i Höllviken. Ni är alltid välkommen ner till Sommarboden och säga hej till Robert och Madeleine som, precis som på RCD, ofta finns på plats där. Berätta då gärna att ni har RCD som frukt och grönt leverantör.

Den nya ledningen har redan genomfört en hel del förändringar. Några exempel som kan nämnas är klimatkompensation för alla leveranser, byte till miljövänlig el, utökad sopsortering samt en större fordonsflotta. Det har även genomförts ett byte av datorsystem samt att en ny hemsida med webbshop har producerats.

Fokus på kvalitet, service och miljö fortsätter

För oss är det av yttersta vikt att vår kvalitet och service håller högsta klass, då det är grunden i hela vår verksamhet.

Vi har ordnat fler lokala- och ekologiska leverantörer och vi arbetar kontinuerligt med att hitta ytterligare.

Här kan ni läsa om vårt miljöarbete.

RCD Food Service AB – en frukt och grönt leverantör.

Här fick du förhoppningsvis veta allt av intresse om oss.

MI0001877735

Året 1978 innebar inte bara fräcka cyklar som Stingray, utan även starten för RCD Food Service AB.

EKO_9030

Grunden i RCD Food Service ABs Arbete är att kvalitet och service håller högsta klass.